Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Antalyada Yangın : Mersin-Antalya yolu kapandı, yangın yerleşim yerlerini ... - İhbar üzerine bölgeye gelen itfaiye, rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangını güçlükle kontrol altına.

Antalyada Yangın : Mersin-Antalya yolu kapandı, yangın yerleşim yerlerini ... - İhbar üzerine bölgeye gelen itfaiye, rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangını güçlükle kontrol altına.. Toklu, kamyonda yüklü olan saman balyaları arasında çıkan dumanı fark edince aracı park etti. Duman kaplayan otelin üst katındaki. Jun 23, 2021 · antalya'nın kepez ilçesi altınova düden mahallesi, antalya caddesi'nde, kuru süs bitkileri serasında saat 12.30 sıralarında yangın çıktı. Yangın, itfaiyenin müdahalesiyle söndürülürken, patlamada. Jun 06, 2021 · harabe dükkanda çıkan yangın, ormanlık alana doğru ilerliyor

Duman kaplayan otelin üst katındaki. Akdeniz üniversitesi hastanesinde hemşire olarak görev yapan. Jun 06, 2021 · harabe dükkanda çıkan yangın, ormanlık alana doğru ilerliyor Jun 07, 2021 · antalya'nın serik ilçesine bağlı gebiz haciosmanlar mevkisinde, erşan toklu'nun yönetiminde olan kamyonda bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Yangına havadan ve karadan itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor.

Antalya'da yangın: Göz gözü görmez oldu
Antalya'da yangın: Göz gözü görmez oldu from static.birgun.net
Jun 07, 2021 · antalya'nın serik ilçesine bağlı gebiz haciosmanlar mevkisinde, erşan toklu'nun yönetiminde olan kamyonda bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Duman kaplayan otelin üst katındaki. Rüzgarın etkisiyle büyüyen yangının ormanlık alana ilerlememesi için ekiplerin çalışması sürüyor. Jun 23, 2021 · antalya'nın kepez ilçesi altınova düden mahallesi, antalya caddesi'nde, kuru süs bitkileri serasında saat 12.30 sıralarında yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye gelen itfaiye, rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangını güçlükle kontrol altına. Jun 06, 2021 · harabe dükkanda çıkan yangın, ormanlık alana doğru ilerliyor Jun 30, 2021 · yangın helikopterlerinin yanı sıra karadan da manavgat orman i̇şletme müdürlüğü, çevre ilçelerden gelen yangınla mücadele ve antalya büyükşehir belediyesi itfaiye ekipleri alevlere. Jun 02, 2021 · antalya'da otel yangını antalya'daki bir otelde sabahın erken saatlerinde çıkan yangında otelde bulunan turistler korku dolu anlar yaşadı.

Duman kaplayan otelin üst katındaki.

Yangın, itfaiyenin müdahalesiyle söndürülürken, patlamada. Jul 01, 2021 · antalya'da motosikletiyle önce bir otomobile ardından da aydınlatma direğine çarpan 25 yaşındaki kişi yaşamını yitirdi. Jun 06, 2021 · harabe dükkanda çıkan yangın, ormanlık alana doğru ilerliyor Jun 14, 2021 · antalya'da evde patlama ve yangın antalya'da 4 katlı binanın 3'üncü katındaki dairede, patlamayla birlikte yangın çıktı. Jun 02, 2021 · antalya'da otel yangını antalya'daki bir otelde sabahın erken saatlerinde çıkan yangında otelde bulunan turistler korku dolu anlar yaşadı. Jun 23, 2021 · antalya'nın kepez ilçesi altınova düden mahallesi, antalya caddesi'nde, kuru süs bitkileri serasında saat 12.30 sıralarında yangın çıktı. Akdeniz üniversitesi hastanesinde hemşire olarak görev yapan. Yangına havadan ve karadan itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor. Rüzgarın etkisiyle büyüyen yangının ormanlık alana ilerlememesi için ekiplerin çalışması sürüyor. Jun 23, 2021 · antalya'da dağlık alanda çıkan yangın söndürüldü 5 antalya'da sahilde oluşan hortum nedeniyle 6 turist yaralandı 6 hatay'da sulak alana hendek açılıp moloz dökülmesiyle ilgili inceleme başlatıldı 7 adana'da lastiği patlayan otomobil devrildi: Jun 30, 2021 · yangın helikopterlerinin yanı sıra karadan da manavgat orman i̇şletme müdürlüğü, çevre ilçelerden gelen yangınla mücadele ve antalya büyükşehir belediyesi itfaiye ekipleri alevlere. Jun 07, 2021 · antalya'nın serik ilçesine bağlı gebiz haciosmanlar mevkisinde, erşan toklu'nun yönetiminde olan kamyonda bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Jun 06, 2021 · antalya'da kullanılmayan bir işyerinde çıkan yangın, rüzgarın da etkisi ile büyüyerek tarlalara sıçradı.

Yangına havadan ve karadan itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor. Yangın, itfaiyenin müdahalesiyle söndürülürken, patlamada. Jul 01, 2021 · antalya'da motosikletiyle önce bir otomobile ardından da aydınlatma direğine çarpan 25 yaşındaki kişi yaşamını yitirdi. Rüzgarın etkisiyle büyüyen yangının ormanlık alana ilerlememesi için ekiplerin çalışması sürüyor. Yangına ilk müdahaleyi çalışanlar yaptı.

Antalya'da yangın: Dumanlar gökyüzünü kapladı! - Son ...
Antalya'da yangın: Dumanlar gökyüzünü kapladı! - Son ... from iasbh.tmgrup.com.tr
Jun 14, 2021 · antalya'da evde patlama ve yangın antalya'da 4 katlı binanın 3'üncü katındaki dairede, patlamayla birlikte yangın çıktı. Duman kaplayan otelin üst katındaki. Jun 02, 2021 · antalya'da otel yangını antalya'daki bir otelde sabahın erken saatlerinde çıkan yangında otelde bulunan turistler korku dolu anlar yaşadı. Jul 01, 2021 · antalya'da motosikletiyle önce bir otomobile ardından da aydınlatma direğine çarpan 25 yaşındaki kişi yaşamını yitirdi. Jun 30, 2021 · yangın helikopterlerinin yanı sıra karadan da manavgat orman i̇şletme müdürlüğü, çevre ilçelerden gelen yangınla mücadele ve antalya büyükşehir belediyesi itfaiye ekipleri alevlere. Yangına havadan ve karadan itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor. Akdeniz üniversitesi hastanesinde hemşire olarak görev yapan. Jun 06, 2021 · harabe dükkanda çıkan yangın, ormanlık alana doğru ilerliyor

Jun 23, 2021 · antalya'nın kepez ilçesi altınova düden mahallesi, antalya caddesi'nde, kuru süs bitkileri serasında saat 12.30 sıralarında yangın çıktı.

Jun 30, 2021 · yangın helikopterlerinin yanı sıra karadan da manavgat orman i̇şletme müdürlüğü, çevre ilçelerden gelen yangınla mücadele ve antalya büyükşehir belediyesi itfaiye ekipleri alevlere. Toklu, kamyonda yüklü olan saman balyaları arasında çıkan dumanı fark edince aracı park etti. Jun 23, 2021 · antalya'nın kepez ilçesi altınova düden mahallesi, antalya caddesi'nde, kuru süs bitkileri serasında saat 12.30 sıralarında yangın çıktı. Yangın, itfaiyenin müdahalesiyle söndürülürken, patlamada. 4 yaralı 8 adana valisi süleyman elban, polis uygulama noktasını ziyaret etti 9 Akdeniz üniversitesi hastanesinde hemşire olarak görev yapan. Duman kaplayan otelin üst katındaki. Yangına ilk müdahaleyi çalışanlar yaptı. Jun 02, 2021 · antalya'da otel yangını antalya'daki bir otelde sabahın erken saatlerinde çıkan yangında otelde bulunan turistler korku dolu anlar yaşadı. Jul 01, 2021 · antalya'da motosikletiyle önce bir otomobile ardından da aydınlatma direğine çarpan 25 yaşındaki kişi yaşamını yitirdi. Jun 23, 2021 · antalya'da dağlık alanda çıkan yangın söndürüldü 5 antalya'da sahilde oluşan hortum nedeniyle 6 turist yaralandı 6 hatay'da sulak alana hendek açılıp moloz dökülmesiyle ilgili inceleme başlatıldı 7 adana'da lastiği patlayan otomobil devrildi: Yangına havadan ve karadan itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor. Jun 14, 2021 · antalya'da evde patlama ve yangın antalya'da 4 katlı binanın 3'üncü katındaki dairede, patlamayla birlikte yangın çıktı.

Yangına ilk müdahaleyi çalışanlar yaptı. Duman kaplayan otelin üst katındaki. Toklu, kamyonda yüklü olan saman balyaları arasında çıkan dumanı fark edince aracı park etti. Jun 06, 2021 · antalya'da kullanılmayan bir işyerinde çıkan yangın, rüzgarın da etkisi ile büyüyerek tarlalara sıçradı. Rüzgarın etkisiyle büyüyen yangının ormanlık alana ilerlememesi için ekiplerin çalışması sürüyor.

Antalya'da yangın sonrası çıkan manzara dikkat çekti
Antalya'da yangın sonrası çıkan manzara dikkat çekti from static.birgun.net
Rüzgarın etkisiyle büyüyen yangının ormanlık alana ilerlememesi için ekiplerin çalışması sürüyor. Toklu, kamyonda yüklü olan saman balyaları arasında çıkan dumanı fark edince aracı park etti. İhbar üzerine bölgeye gelen itfaiye, rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangını güçlükle kontrol altına. Jun 14, 2021 · antalya'da evde patlama ve yangın antalya'da 4 katlı binanın 3'üncü katındaki dairede, patlamayla birlikte yangın çıktı. Jun 23, 2021 · antalya'nın kepez ilçesi altınova düden mahallesi, antalya caddesi'nde, kuru süs bitkileri serasında saat 12.30 sıralarında yangın çıktı. Jul 01, 2021 · antalya'da motosikletiyle önce bir otomobile ardından da aydınlatma direğine çarpan 25 yaşındaki kişi yaşamını yitirdi. Yangına ilk müdahaleyi çalışanlar yaptı. 4 yaralı 8 adana valisi süleyman elban, polis uygulama noktasını ziyaret etti 9

Jun 23, 2021 · antalya'nın kepez ilçesi altınova düden mahallesi, antalya caddesi'nde, kuru süs bitkileri serasında saat 12.30 sıralarında yangın çıktı.

Jun 02, 2021 · antalya'da otel yangını antalya'daki bir otelde sabahın erken saatlerinde çıkan yangında otelde bulunan turistler korku dolu anlar yaşadı. Jun 14, 2021 · antalya'da evde patlama ve yangın antalya'da 4 katlı binanın 3'üncü katındaki dairede, patlamayla birlikte yangın çıktı. Jun 23, 2021 · antalya'nın kepez ilçesi altınova düden mahallesi, antalya caddesi'nde, kuru süs bitkileri serasında saat 12.30 sıralarında yangın çıktı. Rüzgarın etkisiyle büyüyen yangının ormanlık alana ilerlememesi için ekiplerin çalışması sürüyor. Jun 06, 2021 · antalya'da kullanılmayan bir işyerinde çıkan yangın, rüzgarın da etkisi ile büyüyerek tarlalara sıçradı. Yangına ilk müdahaleyi çalışanlar yaptı. Jun 30, 2021 · yangın helikopterlerinin yanı sıra karadan da manavgat orman i̇şletme müdürlüğü, çevre ilçelerden gelen yangınla mücadele ve antalya büyükşehir belediyesi itfaiye ekipleri alevlere. İhbar üzerine bölgeye gelen itfaiye, rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangını güçlükle kontrol altına. Jul 01, 2021 · antalya'da motosikletiyle önce bir otomobile ardından da aydınlatma direğine çarpan 25 yaşındaki kişi yaşamını yitirdi. Toklu, kamyonda yüklü olan saman balyaları arasında çıkan dumanı fark edince aracı park etti. Duman kaplayan otelin üst katındaki. Akdeniz üniversitesi hastanesinde hemşire olarak görev yapan. Yangına havadan ve karadan itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor.