Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(DOWNLOAD) "Egy kegyetlen dal" by Victoria Schwab # eBook PDF Kindle ePub Free

Egy kegyetlen dal

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Egy kegyetlen dal
  • Author : Victoria Schwab
  • Release Date : January 13, 2019
  • Genre: Fantasy,Books,Sci-Fi & Fantasy,
  • Pages : * pages
  • Size : 2278 KB

Description

Egy vĂĄrosban, amelyet hĂĄborĂș dĂșl, Ă©s utcĂĄit szörnyek rĂłjĂĄk, sehol sem vagy biztonsĂĄgban


A vĂĄros kettĂ©szakadt. Északot a rettegett Harker-csalĂĄd uralja, a DĂ©li VĂĄrost pedig a Flynn-klĂĄn. HĂĄborĂșjuk szĂł szerint szörnyeket szabadĂ­tott el a vilĂĄgban: lĂ©nyeket, amelyek mĂĄsok fĂ©lelmĂ©vel, hĂșsĂĄval Ă©s vĂ©rĂ©vel… vagy a lelkĂ©vel tĂĄplĂĄlkoznak.


Kate Harker mĂĄsra se vĂĄgyik, csak hogy bebizonyĂ­thassa apjĂĄnak, a kemĂ©nykezƱ Harker-csalĂĄdfƑnek, hogy ugyanolyan kegyetlen, mint Ƒ. Kate ember, de szörnyĂ© akar vĂĄlni.


August Flynn mĂĄsra se vĂĄgyik, csak hogy jĂł ember lehessen, jĂłszĂ­vƱ, mint apja, az ĂĄrtatlanok vĂ©delmezƑje. Csakhogy egyetlen dallammal kĂ©pes elragadni Ă©s elemĂ©szteni a vĂ©dtelenek lelkĂ©t. August szörnyeteg, de emberrĂ© akar vĂĄlni.


Egy nap lehetƑsĂ©get kap, hogy segĂ­tsen: magĂĄt a nagyszĂĄjĂș Kate-et kell szemmel tartania, akit Ă©ppen Ășjabb iskolĂĄbĂłl tanĂĄcsoltak el.


A hĂĄttĂ©rben azonban soha nem lĂĄtott fenyegetĂ©s Ă©bredezik. August Ă©s Kate több vĂĄlasztĂĄsra kĂ©nyszerĂŒl: hƑsök lesznek, vagy a sötĂ©tsĂ©g oldalĂĄra ĂĄllnak – barĂĄtok lesznek, vagy ellensĂ©gek.DöntĂ©sĂŒk tĂ©tje nem pusztĂĄn az Ă©letĂŒk, a vĂĄros jövƑje is ezen ĂĄll vagy bukik.


Victora Schwab (ViszĂĄly, Egy sötĂ©tebb mĂĄgia) New York Times sikerlista-vezetƑ regĂ©nye a sötĂ©t hangulatĂș Verity szörnyei duolĂłgia elsƑ kötete.


Free PDF Books "Egy kegyetlen dal" Online ePub Kindle